Η Εταιρεία

 

Η εταιρεία μας έκλεισε ήδη 30 χρόνια ζωής! Από τον Μάρτιο του 1990 που ξεκίνησε η διαδρομή μας, στην Αγορά της Κεφαλονιάς, οι πελάτες μας, εκτίμησαν την υπευθυνότητα και την συνέπεια μας.

Ερευνήσαμε τις ανάγκες της αγοράς, καταγράψαμε και αναλύσαμε δεδομένα, τάσεις, εξελίξεις. Και όλα αυτά με συνέπεια και ψυχραιμία.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο ανοίγοντας με εσάς και για όλους εσάς, νέους δρόμους.

Η εταιρεία μας προσφέρει μία πλήρη σειρά προϊόντων χονδρικής-λιανικής που περιλαμβάνει
φρέσκα Κρέατα-Πουλερικά, φρεσκοκατεψυγμένα Κρέατα-Πουλερικά- Αλιεύματα, Αλλαντικά Τυροκομικά--Λάδια κλπ προιόντα. Λόγω της άρτιας οργάνωσης και αποθηκευτικής διαδικασίας που τηρεί τις αυστηρές ποιοτικές και υγιεινές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέρονται στην αγορά και συγκεκριμένα σε μονάδες catering, ξενοδοχεία, εστιατόρια, προϊόντα ασφαλή που πλεονεκτούν ποιοτικά και όχι μόνο.

Όπως έχουμε προαναφέρει η εταιρεία  διακινεί τα προϊόντα της κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πελατών που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την ποιότητα.

Συνεπώς η εταιρεία μπορεί να ικανοποιήσει αυτό το μέρος της ζήτησης με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια καθώς η δυναμικότητα και οι μεγάλοι ψυκτικοί χώροι της οικονομικής μονάδας δίνουν τη δυνατότητα μεγάλης και σωστής αποθήκευσης των προϊόντων, ενώ ο μεγάλος στόλος φορτηγών-ψυγείων τελευταίας γενιάς της εταιρείας εξασφαλίζει την άμεση μεταφορά και άριστη συντήρηση των προϊόντων.

 
 

Copyright © 2008-2021 delikostopoulosbros.gr - Created & Hosted by freedom 2 design
A member of kefalonia business directory