Η Εταιρία

 

Η εταιρεία μας έκλεισε ήδη 27 χρόνια ζωής! Από τον Μάρτιο του 1990 που ξεκίνησε η διαδρομή μας, στην Αγορά της Κεφαλονιάς, οι πελάτες μας,εκτίμησαν την υπευθυνότητα και την συνέπια μας.

Ερευνήσαμε τις ανάγκες της αγοράς, καταγράψαμε και αναλύσαμε δεδομένα, τάσεις, εξελίξεις . Και όλα αυτά με συνέπεια και ψυχραιμία.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο ανοίγοντας με εσάς και για όλους εσάς, νέους δρόμους.

Η εταιρία μας προσφέρει μία πλήρη σειρά προϊόντων χονδρικής-λιανικής που περιλαμβάνει
φρέσκα ΚΡΕΑΤΑ-Πουλερικά, φρεσκοκατεψυγμένα Κρέατα-Πουλερικά- Αλιεύματα,Αλλαντικά Τυροκομικά--Λάδια κλπ προιόντα. Λόγω της άρτιας οργάνωσης και αποθηκευτικής διαδικασίας που τηρεί τις αυστηρές ποιοτικές και υγιεινές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσφέρονται στην αγορά και συγκεκριμένα σε μονάδες catering, ξενοδοχεία, εστιατόρια, προϊόντα ασφαλή που πλεονεκτούν ποιοτικά και οχι μόνο.

Όπως έχουμε προαναφέρει η εταιρία  διακινεί τα προϊόντα της κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πελατών που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την ποιότητα.

Συνεπώς η εταιρία μπορεί να ικανοποιήσει αυτό το μέρος της ζήτησης με αξιοπιστία αλλά και συνέπεια καθώς η δυναμικότητα και οι μεγάλοι ψυκτικοί χώροι της οικονομικής μονάδας δίνουν τη δυνατότητα μεγάλης και σωστής αποθήκευσης των προϊόντων, ενώ ο μεγάλος στόλος φορτηγών-ψυγειων τελευταίας γενιάς της εταιρίας εξασφαλίζει την άμεση μεταφορά και άριστη συντήρηση των προϊόντων.

 
 

Copyright © 2008-2020 delikostopoulosbros.gr - Created & Hosted by freedom 2 design
A member of kefalonia business directory